Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 360 g Mehl
- 180 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- 90 g Wasser
Füllung
- 25 g Sonnenblumenöl
- 1000 g Wasser
- 3 TL Salz
- 150 g Langkornreis
- 4 Eier, Zimmertemperatur (1 Ei verquirlt, zum Bestreichen)
- 250 g Schalotten
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Champignons
- 900 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, gehackt
Sauce
- 200 g Weißwein
- 400 g Sahne
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Petersilie, gehackt
- 4 Stängel Dill, gehackt
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2269 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Gefüllte Blinis
55 min
Lachs-Cannelloni
50 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2 godz. 30 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Kreppel
1h