Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebratener Fisch
-
1000
g Forellen, frisch, ausgenommen
of 1000 g Felchen oder Weißfische - Zitronensaft zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Mehl zum Bestäuben
- Öl zum Braten
Marinade
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- ½ EL Mehl
- 400 g Weißweinessig
- 500 g Weißwein
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Thymian
- ½ TL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 2 Salbeiblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenkeulen mit Thai-Gemüse
1h 10min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50 min
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3 Std.
Gefüllte Hähnchenbrustfilets
45 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Chinesische Gemüse-Nudel-Suppe mit Yuba
35 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1 godz. 15 min
Chinesische Gemüsenudeln
40 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.