Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebratener Fisch
-
1000
g Forellen, frisch, ausgenommen
of 1000 g Felchen oder Weißfische - Zitronensaft zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Mehl zum Bestäuben
- Öl zum Braten
Marinade
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- ½ EL Mehl
- 400 g Weißweinessig
- 500 g Weißwein
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Thymian
- ½ TL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 2 Salbeiblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Kalbfleisch-Bolognese
50min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Lammragout
1h
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Kreolischer Fisch
35 Min
Fisch-Schaschlik
35 Min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Geflügelfrikadellen mit Mandelsauce
1h 40min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1h 20 min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h