Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 5 Eier (Kl. M), gekühlt
- 1 Bund Rucola (75 g)
- 200 g Pflanzenöl
- 50 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
-
3
Prisen Piment d'Espelette
of 3 Prisen Cayenne-Pfeffer - 2 Dosen Thunfisch, in Öl
- 10 - 15 g Bottarga (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3523 kJ / 841 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 80 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reis mit Gemüse und Ei
1 godz.
Tomatensuppe
45 Min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1 Std. 35 Min
Gefüllte Champignons
35 Min
Champignoncremesuppe
15min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Rotbarsch in Basilikumteig
30 Min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50min
Reisbällchen
25 Min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 Std. 15 Min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1 godz.