Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL Korianderkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 2 ½ TL Salz
- 200 g Rotwein
- 50 g Orangensaft
- 800 g Schweinegulasch, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Bulgur
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 EL Maisstärke
- 1 - 2 EL Koriander, frisch, gehackt, nach Geschmack, etwas mehr zum Dekorieren
- 4 Scheiben Bio-Orange, dünn, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2784 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Gegrillte Schweinespieße
7u. 10min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 мин.
Rinderschmortopf
1h 55min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Gulasch Stroganoff
1u. 10min
Rindfleischstew
1u. 40min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 мин.