Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariniertes Huhn
- 1 Poularde (Maispoularde, 1200 g), in 8 Stücken
- 1 EL Curry
- 1 EL Ingwer, in Sirup
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Mehl
- 100 g Sojasauce (siehe Tipp)
- 20 g Kokosmilch, cremig
- 50 g Erdnussöl oder -fett
Currysauce
- 2 Schalotten
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 50 g Butter, kalt, in Stückchen
- 1 EL Curry
- 10 Safranfäden
- ½ TL Salz
- 30 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 Apfel (ca. 200 g), in mundgerechten Stücken
- 1 Mango (ca. 300 g), in mundgerechten Stücken
- 1 Banane (ca. 100 g), in mundgerechten Stücken
- 1 TL gelbe Currypaste
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Nelken
- 200 g Geflügelbrühe (siehe Tipp)
-
100
g Kokosmilch
of 100 g Crème légère
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3479 kJ / 833 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karibische Paella aus dem Ofen
1 godz. 10 min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 godz. 10 min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Hackbraten Königsberger Art
1 godz. 15 min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1h
Frittierte Labskaus-Nocken
1 godz. 30 min
Gedämpfte Hähnchen-Bällchen
50 min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 godz. 15 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Tobago Fisch-Hotpot
40min