![Champignonköpfe à la Provence Champignonköpfe à la Provence](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4128AAA9-10B7-4743-B43D-9AE7C3AA7AA4/Derivates/A4C2D68A-E11B-4524-9AAF-863B5565C1B9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 20 Champignons (Ø 5 cm)
- 1 Scheibe Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Speckwürfel
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Kräuter der Provence, TK, gehackt
- 40 g Weißwein
- 30 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1077 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Auberginen-Schiffchen
1h 15 min
Frischkäsewürfel
5 godz.
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 Std. 50 Min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30min
Gefüllte Tomaten
1h
Garnelenklößchen-Suppe
20min
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1h
Tomaten-Burger
30min
Garnelensalat
25min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40min