Champignonköpfe à la Provence
TM6 TM5

Champignonköpfe à la Provence

4.3 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g Parmesan, in Stücken
  • 20 Champignons (Ø 5 cm)
  • 1 Scheibe Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
  • 2 Schalotten
  • 1 Knoblauchzehe
  • 50 g Speckwürfel
  • 40 g Tomatenmark
  • 1 EL Kräuter der Provence, TK, gehackt
  • 40 g Weißwein
  • 30 g Olivenöl

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1077 kJ / 257 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
19 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten