Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Fenchelsamen
- 40 g Paniermehl
- 5 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 1 ½ TL Pfeffer
- 400 g Mett
- 8 Tomaten (à ca.100 g)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 250 g Aubergine, in Stücken (2 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 400 g passierte Tomaten
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 2 Nelken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinkenhähnchen mit Weihnachtsrotkohl und Kartoffelpüree
2 Std. 15 Min
Feine Königsberger Klopse
1h
Roastbeef-Schiffchen
6h
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1h 20min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Forellen des Bischofs
35 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 Min
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1h 15min
Pesto-Hähnchen
1h
Mediterraner Falscher Hase mit Reis und Ratatouille
1h 20min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Hackbraten "Falscher Hase"
1 godz. 30 min