Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Apfeltarte (upside down)
1 godz. 10 min
Labskaus-Nester mit Dip
40 min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1 godz. 10 min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1 godz. 40 min
Bremer Labskaus
1h 20 phút
Linsensuppe
8小时 45 分钟
Pasta mit Dicken Bohnen und Garnelen
1 godz.
Spitzkohl-Flammkuchen
1 godz. 40 min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 min