Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1h
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Feine Königsberger Klopse
1h
Wilder Hackbraten
2h
Lachsfrikadellchen mit süß-saurem Gurkengemüse
50min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20min
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1h
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Fischfrikadellen mit Reis, Brokkoli und Curry-Ingwer-Sauce
1h