Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Winter-Kabeljau
1 Std. 30 Min
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1 Std.
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1 Std. 10 Min
Gurken mit Lachsfüllung
45 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1 godz. 15 min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Kedgeree (Downton Abbey)
40 Min
Labskaus-Nester mit Dip
40 Min
Bremer Labskaus
1 Std. 20 Min