Boeuf Bourguignon
TM5 TM31 TM6

Boeuf Bourguignon

4.1 (82 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 Zwiebeln, halbiert
  • 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
  • 300 g Rotwein
  • 2 Stängel Thymian
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 1 TL Pfefferkörner, schwarz, angedrückt
  • 8 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 2 EL Olivenöl
  • 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
  • 1 EL Tomatenmark
  • 200 g Rindfleischbrühe
  • ¾ TL Salz
  • 800 g Kartoffeln, festkochend, klein (z.B. Drillinge)
  • 10 Schalotten, klein, längs halbiert
  • 200 g Möhren, in Stücken (2 cm)
  • 20 g Butterschmalz
  • 300 g Champignons, geviertelt
  • 1 EL Butter
  • 3 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2267 kJ / 540 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
28 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten