Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
of 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
of 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1634 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Beschwipster Gockel
9h
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 Min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Zander mit Spinat
30min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 Min