Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
of 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
of 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1634 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 Std.
Forellen des Bischofs
35 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10 min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min