Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1000 g Rindfleisch aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Zweige Thymian
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1 TL schwarze Pfefferkörner, angedrückt
- 40 g Butter
- 70 g Paniermehl
- 1 TL geriebene Orangenschale, unbehandelt
- 190 g Wasser, lauwarm
- 15 g frische Hefe
- 1 Prise Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 1 altbackenes Brötchen, in Würfeln
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Würfeln
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe, flüssig
- 200 g frische Champignons, geviertelt
- 2 EL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbratenragout
49 Std.
Rindfleisch in Rotwein
2u. 15min
Jungli Laal Maas
5u.
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Kaninchen-Terrine
1u. 10min
Boeuf Bourguignon
1sa 30 dk
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 godz.
Spanischer Bohnentopf
1u. 10min
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.