Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Forellen
- 50 g trockener Weißwein
- 1 Brötchen, vom Vortag
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Möhre, in Stücken
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken
- 2 - 3 EL gemischte Kräuter, TK
- 4 Forellen, frisch, ausgenommen
- Salz
- Pfeffer
- 60 g Butter
Weinsauce
- 20 g Olivenöl
- 20 g Mehl
- 120 g trockener Weißwein
- 120 g Sahne
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 3 - 4 Stängel Dill, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1772 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1 Std.
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Edelfischragout
35min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1h 15min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min