Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
of 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 688 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3 godz.
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 Std. 50 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Hähnchen-Ragout
45 min
Rindergulasch mit Starkbier
1hod. 15min
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2h 15 phút
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Pikanter Käsekuchen
4h 20min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1h
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1h
Hackbraten "Falscher Hase"
1 godz. 30 min
Königsberger Klopse - mal anders
1h