Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 500 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 3 TL Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Einstreichen
- 1 EL Backmalz (optioneel)
- grobes Salz (Hagelsalz)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vinschgerl
14h
Dinkel-Cantuccini
2 Std.
Schwäbisches Genetztes
10h
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Luftige Brötchen
2 Std.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12h
Körner-Bürli
12h