![Tomaten-Focaccia Tomaten-Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35D1ABCB-2FE6-4850-A4B2-44F60E11256B/Derivates/C349E10D-7A2B-4FF9-BEDE-26FA81C7F5A5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
of 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
of 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 659 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2sa 45 dk
Mandelboden
1 godz. 45 min
Salzstangen
2 Std.
Focaccia mit Thymian
1 Std. 55 Min
Brötchen
2 Std.
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 Std.
Béchamelsauce
10 Min
Pizza mit Reismehlteig
1 godz. 20 min
Mehrkorn-Focaccia
2 godz. 5 min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min