Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
of 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
of 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 659 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Zatar
15 min
Marmorkuchen (glutenfrei)
1h 10min
Blutorangen Granita mit Campari
13hod.
Focaccia mit Tomaten
40 min
Schinken-Käse-Stangen (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Pisco Sour
10min
Fruchtsorbet, schnell
10min
Mediterrane Pesto-Blume
1 Std.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Focaccia Verde
2 Std. 20 Min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26h 45min