Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 340 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 700 g Mehl Type 405 oder 550
- 380 g Kartoffeln, gekocht , kalt, in Stücken
- 2 ½ TL Salz
- 240 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Quark, 20% Fett
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 884 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min