Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 75 g Olivenöl
Gewürzöl und Fertigstellung
- 30 g Sesam
- 2 EL Fleur de Sel
- 2 EL Thymian, getrocknet
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 150 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2162 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Baguette Rustica
4h 20min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Burgerbrötchen (Buns)
1 Std. 30 Min
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 godz. 50 min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min