Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g Wasser
- 10 g Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Backmalz
- 1 TL Salz
- 1 TL Honig
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 259 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Ciabatta
3h 45min
Ciabatta
3h 45min
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Schweizer Bauernbrot
7h
Bergisches Urbrot
17 godz.
Baguettes Rustica
15 Std.
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Burgerbrötchen (Buns)
1 Std. 30 Min