Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g Wasser
- 10 g Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Backmalz
- 1 TL Salz
- 1 TL Honig
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 259 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Ciabatta
3 godz. 45 min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15 min
Luftige Brötchen
2 Std.
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76h
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Baguettes Rustica
15h
Ciabatta
3 godz. 45 min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.