Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g Wasser
- 10 g Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Backmalz
- 1 TL Salz
- 1 TL Honig
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 259 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Tiroler Schinkenbrot
16 Std. 15 Min
Schwäbisches Genetztes
10h
Bergisches Urbrot
17 Std.
Kleiner Laugenkranz
2u. 10min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Schweizer Bauernbrot
7h
Baguettes Rustica
15h
Dinkelkruste
2hod. 20min