Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser, kalt
- 250 g Bier, kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (optioneel)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Oberländer
14h 30min
Buttermilchbrot
18 godz.
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Bauernbrot
2h 20min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Roggen-Schmalz-Brot
16sa 10 dk
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min