Schweizer Bauernbrot
TM6 TM5

Schweizer Bauernbrot

4.8 (540 beoordelingen)

Ingrediënten

Quellstück

  • 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
  • 50 g Wasser

Hauptteig

  • 200 g Wasser, kalt
  • 250 g Bier, kalt
  • 10 g frische Hefe
  • 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 500 g Weizenmehl Type 1050
  • 3 TL Salz (10-12 g)
  • 2 TL rustikales Brotgewürz (optioneel)
  • Öl zum Einfetten

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
595 kJ / 142 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
1 g
Vezels
2.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten