Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Kirschen, fest, dunkelrot, entsteint
- 300 g Zucker
- 150 g Gelierzucker 2:1
- 30 g Zitronensaft
- 50 g Mandellikör
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1757 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotweincreme
5 Std. 40 Min
Weincreme
5 Std. 40 Min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 Min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 Min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 Min
Kiba-Gelee
25 Min
Kirsch-Sirup
1h 20min
Balsamico-Gelee
5 Std. 20 Min
Birnenkonfitüre
20 Min
Brombeergelee
1 godz.
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 Min
Mandarinen-Gelee
30 Min