![Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8BED1113-BB98-4843-A371-505E966EA723/Derivates/b724f4c0-ac44-4e88-8143-2552c78305f3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Kümmelsamen
- 2 TL Korianderkörner
- 15 g Salz
- 500 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Trockenhefe (7 g)
- 1 TL Honig, flüssig
- 20 g Apfelessig
- 1 Flasche helles Hefebier (0,5 l)
- Öl zum Einfetten
- 750 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 606 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Dunkles Landbrot
4h
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Bierbrot
2h
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Buttermilchbrot
18 Std.
Schweizer Bauernbrot
7 Std.