Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Kümmelsamen
- 2 TL Korianderkörner
- 15 g Salz
- 500 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Trockenhefe (7 g)
- 1 TL Honig, flüssig
- 20 g Apfelessig
- 1 Flasche helles Hefebier (0,5 l)
- Öl zum Einfetten
- 750 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 606 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Dunkles Landbrot
4 godz.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1sa 30 dk
Bierbrot
2h
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Bergisches Urbrot
17 godz.
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.