Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Kümmelsamen
- 2 TL Korianderkörner
- 15 g Salz
- 500 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Trockenhefe (7 g)
- 1 TL Honig, flüssig
- 20 g Apfelessig
- 1 Flasche helles Hefebier (0,5 l)
- Öl zum Einfetten
- 750 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 606 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16sa 40 dk
Tiroler Schinkenbrot
16 Std. 15 Min
Schwäbisches Genetztes
10h
Buttermilchbrot
18 godz.
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Bauernbrot
2h 20min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Bierbrot
2h
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Roggen-Schmalz-Brot
16sa 10 dk
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.