Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1470 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Laugenecken
3h
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Schweizer Bauernbrot
7h
Bergisches Urbrot
17 godz.
Baguettes Rustica
15 Std.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Allgäuer Seelen
1h 20min
Baguette Rustica
4h 20min