Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1470 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Baguette Rustica
4h 20min
Baguette
3h 45min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Laugenecken
3h
Tiroler Schinkenbrot
16 Std. 15 Min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Bergisches Urbrot
17 godz.
Kleiner Laugenkranz
2 godz. 10 min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min