Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 1 TL grobes Meersalz
- 1 TL Senfkörner
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 438 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauchbutter
10 Min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 min
Bärlauchöl
15min
Rhabarber-Chutney
1 Std. 30 Min
Holunderblütensirup
72 godz.
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2h 15min
Zucchini-Relish
35 min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min.