Apparaten en Accessoires
Mandarinen-Gelee
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
6 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Mandarinensaft frisch gepresst750 g
-
Zitronensaft frisch gepresst100 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
-
Vanillelikör (z. B. Licor 43)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
1725 kJ /
412 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
96 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2018
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Kiba-Gelee
25min
Waldfrucht-Gelee
35min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min
Johannisbeergelee
25min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Erdbeer-Gelee
1u.
Bellini-Konfitüre
40min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min