![Doppelbocker aus dem Topf Doppelbocker aus dem Topf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/154100C3-CB64-45B8-8D07-8C82F0F4C939/Derivates/b4131cf6-d01f-4696-b4f7-abf98ba46e22.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g dunkles Bier, malzig (z. B. Doppelbock) und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 2 ½ TL Salz
-
10
g Ahornsirup
of 10 g Zuckerrübensirup - 20 g Butter
- 1 TL Brotgewürz (optioneel)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 788 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Oberländer
14h 30min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Joghurtkruste
3 Std.
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Dinkelkruste
2h 20min
Buttermilchbrot
18 Std.