Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sirup
- 75 g Kaffee, aufgebrüht, stark
- 15 g Zucker
- 15 g Kaffeelikör
Schokoladen Ganache
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, mind. 55% Kakao, in Stücken
- 150 g Sahne
Kaffee-Creme
- 90 g Kaffee, aufgebrüht, stark
- 250 g Milch
- 30 g Zucker
- 25 g Vanillepuddingpulver
- 170 g Butter
Mandelbiskuit
- 70 g Mandeln
- 6 Eier
- 120 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Salz
- 120 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 Prisen Tonkabohne, gerieben
Fertigstellung
- Physalis, halbiert, zur Dekoration
- essbarer Glitzerstaub, gold, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3558 kJ / 850 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3 godz. 50 min
Champagner-Trüffel-Torte
14 Std.
Apfel-Zimt-Krapfen
1h 40min
Aprikosen-Bienenstich
5 Std.
Kloster-Cremetorte
12h
Flockentorte
2 godz. 25 min
Quadratische Eierlikör-Torte
1h 40min
Berliner
2h 45min
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5h 30 min
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2h
Profiteroles-Erdbeer-Torte
12h
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 Std.