Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 80 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 4 Eier (Kl. M)
- 160 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Lemon Curd
- Wasser, kalt, zum Bestreichen
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blätter weiße Gelatine
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 70 g Zucker
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 350 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Magerquark
-
4
EL Limoncello
of 4 EL Orangensaft - 1 EL Puderzucker
- 2 Pfirsiche, in dünnen Spalten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2261 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Pflaumenstrudel mit Streuseln
1h 45min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40min
Kleine Charlotte
4h 50min
Kaffee-Kuppeltorte
10h
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2 Std.
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 Std. 10 Min
Erdbeer-Himmelstorte
5 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Flockentorte
2h 25min
Apfel-Zimt-Krapfen
1 Std. 40 Min
Allrounder-Torte
1 godz. 30 min