Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Wasser
- 280 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 160 g Mehl
- 4 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 50 g Zucker
- 500 g Milch
- 40 g Puddingpulver mit Vanillegeschmack
- 1 Dose Mandarinen (Abtropfgew. 175 g), abgetropft
- 1 EL Puderzucker
- 60 g Karamell-Sauce
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1307 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kloster-Cremetorte
12 godz.
Johannisbeerkranz
6h
Streuselschiffchen mit Pudding, Marille und Minzguss
1 godz. 55 min
Tropische Orangentorte
2h 40min
Orangen-Schokoladen-Torte
3 godz. 40 min
Lebkuchenblätter-Torte
28 godz. 30 min
Éclairs
4 Std.
Cappuccinotorte
2h
Petit fours
3 Std.
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4 Std.
Eclairs
2 Std. 30 Min
Flockentorte
2h 25min