Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 150 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Möhren, in Stücken
- 75 g Mandeln
- 225 g brauner Zucker
- 3 Eier
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
Creme
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 300 g Magerquark
- 250 g Mascarpone
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Pfirsichhälften, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1988 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Himbeer-Käsekuchen
8h
Zimt-Torte
1h 30min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2 godz. 30 min
Rote-Grütze-Torte
5 godz. 30 min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5 Std. 20 Min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 godz. 15 min