Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 175 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 160 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 25 g Wasser
- 1 TL Zitronenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 2 Eier
- 90 g Mineralwasser
- ½ Pck. Backpulver
- 300 g Heidelbeeren, TK aufgetaut, mit Flüssigkeit
- 2 Eiweiß
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 753 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2h
Karamell-Obstkuchen
1h 20min
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1h
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Gigantischer Apfelkuchen
1h 30min
Sägespänekuchen
2h
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.