![Victoria Cake Victoria Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6d1198b1-57bb-40ec-86b9-2536e7455c84/Derivates/5abb24c8-50d1-4512-b43c-be5fb1e14560.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rührteig
- 190 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier
- 170 g Mehl
- 2 TL Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Erdbeerkonfitüre
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine), 15 g
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1325 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Bars
1h 30min
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3h 50 min
Torta della nonna
2h 10min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2h 30min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1 Std. 10 Min
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4h
Chocolate Mud Cake
1h 30min
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8h 15min
Schmandkuchen ('Falscher' Cheesecake)
1h 55min
Zitronencremekuchen
4 Std. 20 Min
Rahmkuchen
9 Std. 25 Min
Gefüllter Schokoladenkranz
5 Std. 40 Min