Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 65 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- ¾ TL Salz
Rote Grütze und Fertigstellung
- 300 g rote Beeren, gemischt, frisch
-
120
g Weißwein
of 120 g Apfelsaft - 10 g Rum (optioneel)
- 15 g Speisestärke
- 25 g Zucker
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 779 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Puddingschnecken
2 godz.
Schoko-Schnitten mit Möhrchen
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Blondies
1 godz.
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4 Std. 30 Min
Quark-Hefe-Taler
2 Std. 15 Min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2 godz.
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 godz. 45 min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2hod. 20min
Zwetschgen-Donauwelle
2 godz. 30 min
Apfeltaschen
2h 40min
Kirsch-Klecks-Kuchen
1 godz.
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.