Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Milch
- 40 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 35 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag
- 350 g Quark, 40% Fett
- 1 Ei
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Sonnenblumenöl
- 25 g Speisestärke
- 100 g Lemon Curd
- 20 g Milch
- 250 - 300 g gemischtes, frisches Obst (z.B. Äpfel, Pflaumen, Birnen, in dünnen Scheiben)
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1571 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puddingschnecken
2h
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 godz. 10 min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3 Std.
Apfel-Hefe-Schnecken
2 Std. 40 Min
Pflaumenstreifen mit Streuseln
2 Std. 10 Min
Schoko-Wickel nach Stollen Art
2 Std. 10 Min
Apfel-Striezel
2h 20 min
Quarkstrudel mit Kirschen
2h 15min
Quark-Hefe-Taler
2h 15min
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2h