Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Milch
- 40 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 35 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag
- 350 g Quark, 40% Fett
- 1 Ei
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Sonnenblumenöl
- 25 g Speisestärke
- 100 g Lemon Curd
- 20 g Milch
- 250 - 300 g gemischtes, frisches Obst (z.B. Äpfel, Pflaumen, Birnen, in dünnen Scheiben)
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1571 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirschtaschen
1 Std. 10 Min
Früchtekuchen-Torte
7h
Aprikosen-Schnecken
2h 15 min.
Rugelach mit Schokolade und Cranberrys
3 Std. 30 Min
Frucht-Trio
3 Std. 30 Min
Aprikosengugelhupf
2h
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Orangen-Aprikosen-Torte
3 Std. 30 Min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min