Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 200 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Reissirup
- ¼ TL Salz
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 Eigelb
- 480 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Mandeln
- 175 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 200 g Frischkäse
- 60 g Milch
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält, gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Engadiner Walnusstörtchen
1 godz. 45 min
Birnenbrot
9h 40min
Aprikosengugelhupf
2h
Butterkuchen mit Mohn
4h
Kanelboller
2h 20 phút
Badische Apfeltorte
1 godz. 40 min
Quark-Hefe-Taler
2 godz. 15 min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2h
Quark-Früchte-Taler
2 godz. 10 min
Zwetschgen-Scones
40 min
Schoko-Orangen-Madeleines
1 godz. 10 min
Rugelach mit Schokolade und Cranberrys
3 godz. 30 min