Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zitronat
- 220 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- 1 Eigelb
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1210 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hefezupfbrot mit Zimt
2h 10 min
Brioche
2h
Honigbrot
1 godz. 15 min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1 Std. 30 Min
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1 Std. 50 Min
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Italienisches Maisbrot
1 Std. 50 Min
Ciabattabrötchen
1 godz. 40 min
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
2h 45min
Dinkel-Brioche au chocolat
2h
Venezianische Brötchen
4 Std. 20 Min
Schoko-Karamell-Hörnchen
3 Std.