Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zitronat
- 220 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- 1 Eigelb
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1210 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche
2 Std.
Honigbrot
1 godz. 15 min
Laugenherzen
1h
Kanelboller
2h 20min
Venezianische Brötchen
4h 20min
Ciabattabrötchen
1 godz. 40 min
Brioche
9u. 30min
Scones mit getrockneten Kirschen und Schokostückchen
40 min
Marzipan-Mohn-Franzbrötchen
3h
Süße Focaccia mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Lemon-Curd-Striezel
4h
Streuselstuten
2h 25 min