![Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4A65DE61-5E17-491F-97FA-E909F8C7561B/Derivates/77C6BCCD-05DB-4BB2-839D-342149F91D18.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 180 g Zucker
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 3 Eier
- 180 g Mehl
- 3 gestr. TL Backpulver
- 200 g Sauerkirschen, abgetropft
- 1200 g Wasser
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4 Std. 35 Min
Kirschpfannkuchen mit Stracciatella-Quark
40min
Christmas Cake
2h 30min
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1h
Marzipankuchen
2 Std. 10 Min
Erdnuss-Karamell-Kuchen
5 godz.
Marzipan-Pudding
2h 20min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2h 20min
Marzipan-Butterkuchen
3h
Milchreiskuchen
3h
Käsekuchen aus dem Varoma
1h 30min