Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Mandeln
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 50 g Zucker
- 500 g Äpfel, geviertelt
Teig und Fertigstellung
- 3 Eier
- 150 g Butter, in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Dinkelmehl
- 1 TL Backpulver
- 130 g zarte Haferflocken
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 12 Stücke
- Calorieën
- 15603 kJ / 3727 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 330 g
- Vetten
- 234 g
- Vezels
- 36.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Quark-Hefe-Kuchen
1sa 20 dk
Apfel-Sandkuchen
1 godz. 30 min
Pflaumen-Sandkuchen
1 godz. 40 min
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 godz. 15 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min
Pfirsichkuchen vom Blech
1 godz. 10 min