Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Mandeln
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 50 g Zucker
- 500 g Äpfel, geviertelt
Teig und Fertigstellung
- 3 Eier
- 150 g Butter, in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Dinkelmehl
- 1 TL Backpulver
- 130 g zarte Haferflocken
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 12 Stücke
- Calorieën
- 15603 kJ / 3727 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 330 g
- Vetten
- 234 g
- Vezels
- 36.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3h 40min
Aprikosengugelhupf
2 Std.
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 Std. 15 Min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Pflaumen-Käsekuchen
4 Std.
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Birnen-Gewürz-Kuchen
1 Std. 10 Min
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10 min