Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 250 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Butter
- 600 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 400 g Schmand
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 25 g Speisestärke
- 800 g Äpfel rot, in dünnen Spalten
- 60 g brauner Zucker
- 1 TL Zimt
- 50 g Mandeln, gehobelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Gewürz-Kuchen
1h 10min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Rührkuchen mit Obst
1h
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25min
Riemchen-Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Apfel-Sandkuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min
Klassischer Streuselkuchen
3h 20 min
Apfel-Streuselkuchen
1 Std. 30 Min