Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 90 g Milch
- 30 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Mehl
- 40 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Guss
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Eier
- 40 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 60 g Zucker
- 1 geh. TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 min
Apfel-Sandkuchen
1 Std. 30 Min
Haselnuss-Streuselkuchen
1 Std. 30 Min
Badische Apfeltorte
1 godz. 40 min
Buttermilchkuchen
50 min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1h 10min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1 Std. 45 Min
Sauerkirschkuchen
1 Std. 30 Min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10 min
Pfirsichkuchen vom Blech
1h 10min