Apparaten en Accessoires
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
Voorbereiding 45min
Totaal 3u. 15min
20 Stück
Ingrediënten
Biskuit
-
Eier3
-
Eigelb6
-
Zucker200 g
-
Mehl200 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
Rote-Beeren-Mischung
-
roter Traubensaft300 g
-
Zucker70 g
-
Tortenguss, rot3 Pck.
-
700 g rote Beeren, gemischt, TK, aufgetautrote Beeren, gemischt, frisch700 g
Baiser
-
Zucker150 g
-
Speisestärke (ca. 15 g)1 ½ EL
-
Eiweiß6
-
Zitronensaft1 TL
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
768 kJ /
183 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Bunter Retro-Obstboden
10u.
Pfirsich-Butterkuchen
2u. 20min
Spiegelei-Kuchen
1u. 15min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5u.
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1u. 45min
Pfirsich-Biskuitrolle
2u. 10min
Brombeer-Kuchen
2u.
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2u. 30min
Tortenboden
45min
Mandarinenkuchen vom Blech
1u. 30min
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min