Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Kirschnektar
- 450 g Bananennektar
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2659 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 154 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 λεπτ.
Erdbeer-Gelee
1ωρ.
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4hod.
Mandarinen-Gelee
30 Min
Johannisbeergelee
25 λεπτ.
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 Min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 λεπτ.
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Birnenkonfitüre
20min
Apfelgelee
5h 30 min
Waldfrucht-Gelee
35min