Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g Äpfel, säuerlich, Bio, mit Schale und Kernen (z.B. Elstar), in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1400 g Wasser
- 400 g Zucker
- 1 Pck. Gelfix extra 2:1 (25 g)
-
30
g Calvados
of 30 g Orangensaft - 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 90 kJ / 22 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgenmus
1ωρ.
Erdbeer-Gelee
1ωρ.
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4hod.
Mandarinen-Gelee
30 Min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 30min
Johannisbeergelee
25 λεπτ.
Kiba-Gelee
25 λεπτ.
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 Min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 λεπτ.
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40 λεπτ.
Birnenkonfitüre
20min