Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 1 ½ TL Backpulver
- 90 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M)
- 50 g Milch
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in dünnen Spalten
- 50 g Mandelstifte
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- 1 TL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1705 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40 min
Bunter Obstkuchen vom Blech
1 Std.
Badische Apfeltorte
1h 40 min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15 min
Mirabellen-Blechkuchen
1h 30min
Pfirsich-Butterkuchen
2h 20 min
Riemchen-Apfelkuchen
1h 30min
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5 Std.
Schoko-Aprikosen-Kuchen
1h 20min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 Min