Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quarkauflauf
- 20 g Butter, weich
- 3 Eier
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 250 g Magerquark
- 60 g Schmand
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Hartweizengrieß
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen
Kirschkompott
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- ¼ TL Zimt
- 1 TL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2035 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Erdbeer-Germknödel mit Vanillesauce
1h 50min
Quarkauflauf
1 Std. 10 Min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Eierlikör-Birnen-Plunder
2 godz. 45 min
Schoko-Grießflammeri
5 Std. 20 Min
Mango-Physalis-Kuchen
1h 20min
Rosa Milchreis
50 Min
Quark-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Quarkpfannkuchen
35 min
Kürbiskuchen aus den Varoma® Förmchen
50 Min
Quark-Kirsch-Auflauf
1 Std.
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min