Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker (optioneel)
of 1 TL Backmalz (optioneel) -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 120 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 50 g Salami, scharf, in Stücken
- 20 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g gelbe Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- 150 g Eiertomaten,Typ San Marziano, entkernt, in Stücken
- 1 Stängel Basilikum,frisch, abgezupft
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1 Std. 40 Min
Süße Pommes
1h 45min
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1sa 30 dk
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2 Std. 30 Min
3-Gänge-Pizza
1 Std. 25 Min
Knishes mit Kartoffelfüllung
2h
Pizzette "Tricolore"
1sa 30 dk
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45min
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Teigtaschen alla Romana
1 Std. 15 Min
Rom - Pizzataler
1sa 30 dk
Antipasti-Calzoni
1 godz. 20 min