Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 4 EL Saft ausgepresst
- 150 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
- 480 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 170 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 4 TL Backpulver
- 100 g Milch
- 2 EL Puderzucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1270 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3h 40min
Zitronenkuchen
4 Std.
Saftiger Himbeerkuchen
1 godz. 30 min
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Orangen-Schoko-Kuchen
1 godz.
Käsekuchen mit Beeren
2h 50min
Orangen-Mandel-Kuchen
2 Std.
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Apfel-Sandkuchen
1 godz. 30 min
Marmor-Gugelhupf
3h
Elsässer Apfelkuchen
5h 10 min