Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1952 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 Std. 30 Min
Joghurtmousse Vanille
2 Std. 30 Min
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Limoncello-Creme
5hod.
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1 Std. 30 Min
Apfel-Quark-Trifle
1 Std. 30 Min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 Std. 30 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Zitronen-Parfait
4h 30 min