Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1952 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Sardische Joghurtcreme
9h
Apfel-Quark-Trifle
1h 30 min
Joghurtmousse Vanille
2h 30min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Limoncello-Creme
5 godz.
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 godz. 30 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1h 30 min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30min