Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Dose Birnen (800 g)
- 10 Blätter Gelatine, weiß
- 250 g Mascarpone
- 400 g Naturjoghurt
- 10 g Zitronensaft
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Birnendicksaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 844 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 Std.
Engelsspeise
30 Min
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min
Glühweinsabayon
10 Min
Erdbeermousse
4 Std. 15 Min
Kokospudding
2 godz.
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 Std. 30 Min
Brombeer-Quark-Terrine
8 Std.
Amaretto-Eisparfait
8h 15min
Cassata-Creme
20 Min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 godz. 50 min
Walnusssoufflé
1 Std. 15 Min