Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)
TM31 TM5 TM6

Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)

3.9 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
  • 3 Zwiebeln, halbiert
  • Butter zum Einfetten
  • 15 - 20 Scheiben Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert (ca. 170-200 g)
  • 25 g Haferflocken, fein
  • 20 g Speisestärke
  • 6 Eier
  • 2 TL Salz
  • ¾ TL Pfeffer
  • ¼ TL Muskat

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
605 kJ / 145 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
4 g
Vezels
1.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten