Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Trauben, rot, kernlos, klein, halbiert
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 90 g Zucker
- 500 g Milch
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Puddingpulver, Sahne-Geschmack
- 200 g Traubensaft, hell
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 790 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Grütze
30 λεπτ.
Rotweincreme
5h 40 min.
Herrencreme
4h 25min
Westfälische Quarkspeise
1 Std. 25 Min
Eissplittertorte
4 Std. 15 Min
Welfencreme (Welfenspeise)
2h 30min
Weincreme
5h 40 min.
Birnen im Weißweinsud
35 λεπτ.
Zitronencreme
10 Std.
Crème brûlée
6 Std.
Walnusssoufflé
1ωρ. 15 λεπτ.
Caipirinha-Creme
3h 30min